Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw BinnenZee kan starten

De eerste paal voor het nieuwe zwembad BinnenZee in Noordwijk kan worden geslagen. De voorzieningsrechter heeft bepaald dat er niets in de weg staat om te starten met de bouw van het nieuwe zwembad. Omwonenden probeerden de start van de bouw tegen te houden. Dit verzoek van opschorting is door de rechtbank afgewezen. Het slaan van de eerste paal vindt eind oktober plaats. Als er verder geen tegenwerking komt, beschikt Noordwijk in het eerste kwartaal van 2014 over een nieuw zwembad. De gemeente wilde al eerder de eerste paal slaan maar blies het ter elfde uren af vanwege het verzet van de onwonenden. Zoek in het archief voor meer info.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.