Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bosbad Putten topattractie voor Gelderland

Het Bosbad in Putten is een attractie van formaat in Gelderland en heeft in 2018 tot nu toe een topjaar gedraaid. Meer dan 250.000 bezoekers zijn de poorten al gepasseerd en het einde is nog lang niet inzicht.

In de jaren 90 van de vorige eeuw trok Het Bosbad zelfs 350.000 bezoekers per jaar maar die aantallen worden niet meer gehaald in deze tijd. Tijden zijn veranderd, er is veel meer aanbod van recreatie mogelijkheden bijgekomen. Om de aantallen te behouden en zelfs verder uit te breiden wordt er volgend jaar fors geïnvesteerd.

Zo krijgt Het Bosbad volgend jaar een nieuwe wildwaterbaan, deze attractie kost 3 miljoen euro. De gemeente Putten heeft zich garant gesteld voor de bouw van de wildwaterbaan. Deze investering zal de bezoekersaantallen nog verder omhoog gaan brengen.

bosbadputten3

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.