Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘Bommetjes, het zou eigenlijk verboden moeten worden’

Een zwembad heeft een voorbeeldfunctie als het gaat om gezondheid en gezond bewegen. Toch worden er nog steeds overal ‘Bommetjes’ georganiseerd en dat trekt ook het meer gezette deel van de bevolking aan.

Iedereen moet kunnen bewegen en zwemmen maar of dit nu de manier is om je zwembad postief onder de aandacht te brengen valt te betwijfelen. In een tijd waar alles draait om bewegen en gezondheid is het beter om te kiezen voor een ander evenement.

Obesitas is en wordt nog een groter probleem in Nederland de komende jaren. Steeds meer mensen in Nederland hebben obesitas. Vergeleken met de jaren tachtig van de vorige eeuw hebben ruim 2,5 keer zo veel mensen van 20 jaar of ouder deze vorm van ernstig overgewicht, blijkt uit cijfers van het CBS en het RIVM.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.