Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Boerenschuur zwembad blijft nog tien jaar open

Als het aan  het college van B & W van Duiveland ligt blijft zwembad Dol-Fijn in Nieuwerkerk nog tien jaar open. Het zwembad dat vijftig jaar geleden werd gebouwd in een boerenschuur wordt al bijna twintig jaar geëxploiteerd door een stichting met vrijwilligers.

Met 20.000 bezoekers vervult het zwembad nog steeds een belangrijke maatschappelijke functie voor de gemeenschap. De gemeente geeft wel dat er geen grote investeringen gaan plaatsvinden alleen noodzakelijke aanpassingen.

Zo komt er een nieuwe klimaatinstallatie die zorgt dat de energielasten omlaag gaan. Alleen gaat het wel ten koste van de subsidie, die gaat van 60.000 naar 50.000 euro per jaar. Tevens laat de gemeente een onderzoek doen naar de algehele staat van het zwembad om onverwachte tegenvallers uit te sluiten.

De gemeenteraad is nu aan het woord om het voorstel van B & W goed te keuren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.