Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Blue Cap Keurmerk voor zwembaden Rotterdam

Het Van Maanen Zwembad, Oostelijk Zwembad, Recreatiecentrum Oostervant en Recreatiecentrum Zevenkampse Ring hebben het Blue Cap Keurmerk ontvangen.

Een onafhankelijk inspectiebureau onderzocht bij de zwembaden de risico’s op beknelling van armen, benen, hoofd en lang haar in afzuigroosters.

Het inspectiebureau concludeerde dat de zwembaden voldoen aan de eisen van het Blue Cap Keurmerk en daarom het keurmerk in ontvangst mochten nemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.