Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bloemketerp in financiële problemen

Zwembad Bloemketerp zit weer in zwaar weer. Het zwembad in Franeker heeft dringend geld nodig van de gemeente anders dreigt het om te vallen. Het zwembad is sinds vorig jaar overgenomen door Stichting Exploitatie Zwembad Bloemketerp. Vanwege tegenvallende inkomsten uit zwemlessen is er nu direct € 115.000 nodig. Daarnaast wil men vanaf 2014 een structurele bijdrage van € 50.000 per jaar. Het college wil de € 115.000 beschikbaar stellen maar het verzoek om de structurele bijdrage afwijzen. Zoek in het archief voor meer achtergrond informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.