Welkom

splash3

Nieuws

Bizarre wending in benoeming nieuwe KNZB voorzitter

Wat in principe een hamerslag zou worden is tot ieders verrassing oud-militair Marius van Zeijts benoemd tot voorzitter van de KNZB.

Na een grondige selectieprocedure werd vorige maand Michel van Bezuijen naar voren geschoven als beoogd opvolger van de vorige voorzitter Van Heijningen.

Het KNZB-bestuur had het advies van de selectiecommissie overgenomen en Van Bezuijen werd min of meer al gepresenteerd als nieuwe voorzitter.

Alleen liep het tijdens de algemene leden vergadering (ALV) anders, de drie grote zwemverenigingen van Nederland hadden op het laatste moment Van Zeijts naar voren geschoven als tegenkandidaat.

Door deze onverwachte actie (coupe?) van de zwemverenigingen heeft Michel van Bezuijen zich tijdens de vergadering direct teruggetrokken als kandidaat voorzitter.

Van Bezuijen had een behoorlijke CV opgebouwd binnen de KNZB, of hij nog actief zal blijven in zijn functie als vice-voorzitter van de KNZB is nog niet bekend.

zeijts

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl