Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Bizarre wending in benoeming nieuwe KNZB voorzitter

Wat in principe een hamerslag zou worden is tot ieders verrassing oud-militair Marius van Zeijts benoemd tot voorzitter van de KNZB.

Na een grondige selectieprocedure werd vorige maand Michel van Bezuijen naar voren geschoven als beoogd opvolger van de vorige voorzitter Van Heijningen.

Het KNZB-bestuur had het advies van de selectiecommissie overgenomen en Van Bezuijen werd min of meer al gepresenteerd als nieuwe voorzitter.

Alleen liep het tijdens de algemene leden vergadering (ALV) anders, de drie grote zwemverenigingen van Nederland hadden op het laatste moment Van Zeijts naar voren geschoven als tegenkandidaat.

Door deze onverwachte actie (coupe?) van de zwemverenigingen heeft Michel van Bezuijen zich tijdens de vergadering direct teruggetrokken als kandidaat voorzitter.

Van Bezuijen had een behoorlijke CV opgebouwd binnen de KNZB, of hij nog actief zal blijven in zijn functie als vice-voorzitter van de KNZB is nog niet bekend.

zeijts

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.