Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bizarre ontwikkeling rondom zwembad Woestduin

De gemeenteraad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft in maart 2017 besloten om het zwembad Woestduin in Doorn de komende vijf jaar open te houden.

Er werd door de raad opdracht gegeven om een nieuw contract af te sluiten met exploitant Laco tegen een gemeentelijke bijdrage van 100.000 euro per jaar.

Laco heeft nu als voorwaarde gesteld dat zij per 1 september 2017 het zwembad voor een symbolisch bedrag van € 45,00 kan overnemen.

Het een en ander staat vermeld in het destijds afgesloten contract, alleen is de stichting zwem- en sportaccommodaties Doorn (eigenaar) en het college het daar niet mee eens.

Het geschil moet nu worden voorgelegd aan de rechter en dat kan wel twee jaar duren!, in de tussentijd moet het zwembad wel worden geëxploiteerd.

Dus gaat het college nog een poging ondernemen om er met Laco uit te komen, lukt dat niet dan gaat men op zoek naar een andere exploitant.

Al met al een bizarre en vreemde ontwikkeling.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.