Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bizarre ontwikkeling rond zwembad Het Wedde

Al jaren is men bezig in Voorschoten om zwembad Het Wedde te behouden. Geld speelt hierin een belangrijke rol. De gemeente stond er financieel slecht voor en wilde de subsidie van 4 ton per jaar stopzetten.

Onder druk van de bevolking is na de gemeenteraadsverkiezingen besloten om het zwembad open te houden. Nu blijkt uit onderzoek van een adviesbureau dat er 975.000 euro is gevonden.

Dit bedrag van de gemeente Voorschoten stond al die tijd op de rekening van exploitant Sportfondsen. Het geld wordt nu mede ingezet om het zwembad de komende 5 jaar open te houden.

Na deze 5 jaar wordt er geëvalueerd en bekeken of het zwembad ook daarna open gehouden kan worden. Het blijft bizar dat het geld nu pas is ontdekt op de rekening van Sportfondsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.