Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bizar, tegels laten spontaan los bij twee zwembaden

Kort achter elkaar zijn twee zwembaden getroffen door loslatende tegels. Het recreatiebad van zwembad De Windas in Bergschenhoek is per direct gesloten omdat op de bodem van het bassin tientallen tegels spontaan zijn losgekomen. De gemeente en exploitant Sportfondsen gaan met experts op zoek naar de oorzaak.

Ook zwembad De Octopus in Leusden is ook opgeschrikt door een vergelijkbaar incident nadat de een deel van de tegelvloer van de bodem spontaan omhoog is gekomen. Exploitant SRO en de gemeente Leusden staan voor een compleet raadsel en laten direct een onderzoek uitvoeren.

Het is heel bizar dat twee zwembaden min of meer tegelijkertijd zijn getroffen door een dergelijke calamiteit. Later meer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.