Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bizar, mannen zwemmen met volledige kleding aan

Een rare en vreemde situatie bij Sportcentrum Laco in Zierikzee. Bezoekers van het zwembad hebben zich geïrriteerd aan 2 volledig aangeklede mannen. De mannen maakten deel uit van een groepje buitenlandse zwemmers, die wel in zwembroek waren.

De mannen vertelde dat ze vanwege hun geloofsovertuiging niet onbedekt mogen rondlopen, daarnaast maakten de mannen ook foto’s.

De leiding van het zwembad heeft inmiddels gereageerd en meldt dat er duidelijke regels zijn over badkleding en er zijn ook regels dat er geen foto’s mogen worden gemaakt. Een uitleg over de gedragsregels lijkt hier wel op zijn plaats.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.