Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

BinnenZee heeft het Keurmerk Veilig & Schoon binnengehaald

Zwembad BinnenZee in Noordwijk maakt sinds kort deel uit van de lijst van goedgekeurde zwembaden voor het Keurmerk Veilig & Schoon van de Stichting Zwembadkeur.

De accommodatie voldoet daarmee aan alle wettelijke eisen en de aanvullende kwaliteitseisen die de zwembranche belangrijk vindt in het kader van veiligheid en hygiëne.

Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont het management van BinnenZee aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en daarnaast ook goed worden uitgevoerd door de medewerkers.

Voorbeelden van bedrijfsprocessen zijn concrete calamiteitenplannen, toezichtplannen, brandveiligheid en controle van horeca, speeltoestellen en legionellaveiligheid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.