Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bhvbz wordt opgenomen in nieuwe Omgevingswet

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft besloten om niet door te gaan met het wijzigen van het Bhvbz (Besluit hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden).

Reden is de inwerkingtreding van het Besluit Activiteiten Leefomgeving (BAL) in 2018. De gehele zwemwaterregelgeving wordt dan geïntegreerd in de Omgevingswet.

Het ministerie vindt het onwenselijk om de eigenaren van zwembaden op zo’n kort termijn twee keer met nieuwe wet- en regelgeving te confronteren.

Een en ander betekent wel dat de huidige Bhvbz tot aan de inwerkingtreding van het Besluit Activiteiten Leefomgeving (BAL) blijft gehandhaafd. Later meer hierover.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.