Welkom

splash3

Nieuws

Bezuinigingen maar niet ten koste van zwembaden

Er is overal in het land beroering ontstaan vanwege allerlei voorgenomen bezuinigingen bij gemeenten. En zoals altijd gaat het ten koste van de zwembaden.

Tekorten op allerlei zaken bij gemeenten liggen hieraan ten grondslag. Zwembaden die over het algemeen veel subsidie ontvangen staan daarbij vaak hoog op de lijst van bezuinigingen.

Maar de maatschappelijke draagkracht voor zwembaden is groot binnen gemeenten. Inwoners zien het als een belangrijk onderdeel van de samenleving en zodoende wordt de soep niet zo heet gegeten als het wordt opgediend.

Door de komst van lokale partijen die de dienst uitmaken worden vaak voorgenomen bezuinigingen op zwembaden uiteindelijk weer teruggedraaid. Alleen zorgt het altijd voor veel onrust binnen de gemeenschap.

Voor het einde van het jaar worden de begrotingen van de gemeenten aan de gemeenteraden voorgelegd die uiteindelijk beslissen over wat er gaat gebeuren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl