Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Bezuijen neemt per direct afscheid van de KNZB

Michel Bezuijen (links op de foto) legt zijn functie als bestuurslid en vicevoorzitter van de KNZB per direct neer. Bezuijen die vorig jaar door tussenkomst van de zwemverenigingen geen voorzitter van de KNZB werd, maakt nu een overstap naar Badminton Nederland waar hij voorzitter wordt.

Marius van Zeijts, voorzitter KNZB (rechts op de foto) : ‘’Michel Bezuijen heeft zich als vicevoorzitter vier jaar lang maximaal ingezet voor de KNZB. Zelf heb ik vanaf mijn aantreden in april vorig jaar intensief contact met hem gehad. We kwamen er snel achter dat we perfect met elkaar door één deur konden, ondanks een totaal verschillende achtergrond als bestuurder. Die verschillen droegen bij aan een verscherping van sommige discussies binnen het bestuur en een beter eindresultaat.’’

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.