Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bezoekersaantallen stijgen in Alphen aan den Rijn

Eindelijk gaat het goede kant op met de zwembaden van Alphen aan den Rijn. De zwembaden De Hoorn en AquaRijn in Alphen aan den Rijn hebben dit jaar opnieuw meer bezoekers getrokken.

Vorig jaar was al een stijgende lijn te zien in de bezoekersaantallen en die lijn wordt dit jaar doorgezet. In 2014 groeide het aantal bezoekers met 3 procent ten opzichte van 2013. In totaal bezochten in 2014 zo’n 233.500 mensen de zwembaden. In 2015 is opnieuw een groei te zien van 2,5 procent ten opzichte van de eerste zeven maanden van 2014.

De groei komt door een combinatie van een toename van het aantal recreatieve zwemmers en een groei in het aantal zwemlesklanten. Zwembad De Hoorn trekt nog altijd meer bezoekers dan zwembad AquaRijn. Het relatief nieuwe zwembad AquaRijn kende vanaf de opening behoorlijk wat opstartproblemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.