Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bezoekers tevreden over Sportcentrum Kardinge

De gebruikers van het vernieuwde sportcentrum Kardinge in Groningen zijn over het algemeen tevreden. De gemeente houdt ieder jaar een tevredenheidsonderzoek onder de gebruikers van de zwembaden in de regio.

Dit is belangrijk om een indruk te krijgen of een accommodatie voldoet aan vooropgestelde eisen. De gestemde bezoekers van het sportcentrum zijn positiever dan vorig jaar. Vooral de tevredenheid over het zwembad is opvallend gestegen.

Uiteraard blijven er altijd kritiekpunten, onder meer over de verouderde sanitaire voorzieningen en de verminderde luchtkwaliteit en de temperatuur in het gebouw.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.