Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bezoekers Calluna willen behoud van recreatief gedeelte

Er is onderzoek gedaan onder de gebruikers van zwembad Calluna in Ermelo. Ruim 1000 respondenten hebben op uitnodiging van actiegroep Vrienden van Calluna een enquête ingevuld over het zwembad.

Uit de enquête blijkt dat de gebruikers in overgrote meerderheid voor renovatie zijn van het huidige bad met behoud van het recreatieve gedeelte. De optie nieuwbouw zonder recreatief deel werd niet genoemd.

Op basis van deze uitslag gaan de Vrienden van Calluna nu met de gemeente verder in overleg. De gemeente heeft twee opties voorgelegd, renovatie of nieuwbouw, maar dan kleinschaliger.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.