Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Beter inspelen op de huidige trends

Als je toch op vakantie gaat met je gezin wil je meer luxe dan thuis. Dat geldt al sinds dat het begrip vakantie is uitgevonden. ABN-AMRO onderzoekt ieder jaar de vakantiebranche en constateert dat de traditionele campings min of meer uit de boot dreigen te vallen.

Waar veel campings de afgelopen decennia al maatregelen hebben getroffen om het aanbod te vergroten zijn het vooral kleinere familie campings die achter te blijven. De hedendaagse verblijfsrecreatie is een mix van natuur, rust en luxe. Ondernemers die op de wensen van deze toeristen inspelen, profiteren daarvan.

En het is de kunst om  de bezoekers aan je blijven te verbinden door steeds te vernieuwen door voldoende activiteiten aan te bieden. Als je als camping blijft inspelen op de huidige trends kun je concurreren met andere aanbieders in de vakantiebranche. En het hebben van een zwembad is daarbij belangrijk onderdeel.

Een trend is ook dat steeds meer traditionele campings worden overgenomen door grote partijen binnen de branche omdat zij de investeringen niet kunnen doen om aan de vraag te voldoen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.