Welkom

splash3

Nieuws

Bestuurscrisis De Kûpe over plannen nieuwe accommodatie

Dat het exploiteren van een zwembad niet eenvoudig is blijkt bij zwembad De Kûpe in Buitenpost. Twee jaar geleden hing de toekomst van het zwembad aan een zijden draadje omdat de gemeente Achtkarspelen het wilde sluiten na het beeindigen van het contract met toenmalig exploitant Sportfondsen.

Na felle protesten uit de samenleving haalde de gemeente bakzeil en werd het zwembad overgedragen aan een stichting. Nu twee jaar later zijn twee van de vier bestuursleden opgestapt omdat er meningsverschillen zijn ontstaan over een nieuw te ontwikkelen accommodatie.

Ondanks dat  gemeentelijke bijdrage twee jaar geleden werd gehalveerd, lukte het de stichting om het zwembad draaiende te houden. In het eerste twee jaar werden er positieve zaken gerealiseerd, zoals een warmtekrachtkoppeling om kosten te besparen en er werden nieuwe activiteiten ontwikkeld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl