Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bestuur gooit handdoek in de ring

Het hing al in de lucht. Het burgerinitiatief Albrandswaard die het plaatselijke zwembad zou gaan exploiteren heeft besloten om zich terug te trekken.

Reden, de nieuwe btw-vrijstelling die begin dit jaar is ingegaan. Omdat men niet meer de btw kan aftrekken is het bestuur tussen 50.000 tot 100.000 euro per jaar extra kwijt.

Door deze maatregel vanuit Den Haag kan de coöperatie de exploitatie niet meer rond krijgen. Eind 2017 werd bekend dat het zwembad zeker tot 2031 open blijft. Naast het burgerinitiatief was er een zwemschool geïnteresseerd in de exploitatie.

De gemeente gaat nu alsnog in gesprek met de zwemschool om het zwembad open te kunnen houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.