Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De best gewaardeerde zwembaden volgens Zoover

Via de vakantie beoordelingen website Zoover kunnen gebruikers een review geven op de door hun bezochte vakantie accommodaties. Daar maken zwembaden een belangrijk onderdeel van uit. Uit meer dan 40.000 reviews is het zwembad van camping Wedderbergen in Bellingwedde op plaats negen geëindigd, het zwembad wordt beoordeeld met een 9,3.

Het beste zwembad in de top 10 is Sherwoord Dreams Resort in Turkije met een 9,9. Op plek zeven staat het zwembad van Center Parcs Erperheide in België, ook met een beoordeling van 9.3, alleen door een paar extra pluspunten staat dit zwembad hoger dan Wedderbergen.

Klik hier voor de volledige top 10

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.