Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Besluitvorming bij gemeenten komt soms vreemd over

Het kan af en toen raar lopen in zwembadland, dat weten we inmiddels. Gemeenten besluiten eerst iets en trekken dan later een eerder genomen besluit weer in.

Vaak komt dat vanwege protesten uit de samenleving en je kunt je afvragen waar het allemaal voor nodig is? Als er van te voren goed wordt overlegd, hoeft het allemaal niet zo ver te komen.

De gemeente Heuvelrug is hier een goed voorbeeld van, in eerste instantie moest zwembad Woestduin in Doorn op kort termijn sluiten en nu blijft het in ieder geval open tot 2022.

Zwembad De Zwoer in Driebergen, dat ook onder de gemeente Heuvelrug valt, blijft zelfs open tot 2036, maar dat was al eerder besloten.

Het blijkt iedere keer dat gemeenten overstag gaan als er veel protesten komen vanuit de samenleving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.