Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Besluit over toekomst zwembaden Stadskanaal uitgesteld

De gemeente Stadskanaal neemt nog geen besluit over de toekomst van de openluchtzwembaden De Horsten in Musselkanaal, ‘t Vlasmeer in Onstwedde en Bad Noord in Stadskanaal.

Dit betekent concreet dat de zwembaden in 2017 in handen blijven van Optisport en de Stichting Bad Noord. De gemeente wil eerst andere opties onderzoeken voor de exploitatie van de zwembaden.

De Horsten wordt op dit moment geexploiteerd door Optisport en de andere twee baden door de Stichting Bad Noord.

De gemeente heeft meer tijd nodig om tot een weloverwogen beslissing te komen. De baden drukken al jaren zwaar op de gemeentelijke begroting.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.