Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Beloningssysteem voor kinderen met een beperking

De KNZB heeft een beloningssysteem ontwikkeld voor kinderen met een beperking. Speciaal voor deze kinderen heeft de KNZB in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation ‘Super Spetters Special’ ontwikkeld. Een zwemboek en beloningssysteem voor kinderen die meer zwemlessen nodig hebben en langer over hun diploma doen.

Het zwemboek, waarvoor kinderen 36 stickers kunnen verzamelen, kan gebruikt worden bij elk diploma of certificaat dat wordt uitgegeven. Lesgevers kunnen zelf bepalen bij welke vaardigheden of gedragingen een kind een sticker ontvangt. Een lesgever kan zo voor elk kind een plan op maat maken De items zijn via de KNZB shop te bestellen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.