Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

BEL-zwembad gaat open

Het nieuwe BEL-zwembad gaat binnenkort open voor het grote publiek. Het BEL-zwembad is een gezamenlijk project van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren.

Onderdeel van het (ver)nieuwbouwproject van het BEL-zwembad De Biezem is energiebeheer. In Laren is onder andere gekozen voor een Warmte-Krachtkoppeling-Installatie (WKK).

Men wilde in eerste instantie gebruik maken van biogas via mestvergisting. Alleen bleek, na overleg met het ministerie van Economische Zaken, dat de eisen die worden gesteld aan een mestboekhouding te hoog waren, waardoor een rendabele exploitatie van een mestvergister onmogelijk zou zijn.

Verder is er een geavanceerde luchtbehandeling systeem geplaatst, de zogenaamde BaOpt, deze zorgt voor optimaal verblijfscomfort en minimaal energieverbruik. Het zwembad is nu helemaal voor de toekomst.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.