Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Banenzwemmen is populair maar zorgt ook voor problemen

Baantjes trekken is goed voor de conditie maar zorgt soms ook voor irritatie onder zwemmers. Je hebt te maken met meerdere groepen van banenzwemmers. De fanatieke, de recreanten, de ouderen en je hebt de borstcrawlers en schoolslagzwemmers.

En voor al die partijen moet het leuk blijven en ontspannen. Alleen gaat dat niet altijd goed en moeten zwembaden maatregelen treffen om het verkeer in goede banen te leiden.

Zo ook bij zwembad De Steur in Kampen. Vanwege irritatie onder de zwemmers is besloten om de baantjeszwemmers onder te verdelen in drie categorieën.

Onder het motto van doorstroming is besloten om het baantjeszwemmen beter in banen te leiden. Er komt nu een baan speciaal voor de borstcrawlers, een baan voor de echte fanatieke doorzwemmers en banen voor de recreanten.

Via een publicatiebord wordt het bekendgemaakt en hopelijk gaan de zwemmers zich hieraan houden. Want het is niet de bedoeling dat het weer tot irritatie gaat leiden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.