Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Banen op de tocht bij zwembad Dukenburg

Als de plannen doorgaan van de gemeente Nijmegen voor zwembad Dukenburg dreigen de 10 medewerkers hun baan kwijt te raken. Vanwege de bezuinigingen stelt de gemeente per 1 juli 2016 geen subsidie meer beschikbaar.

Het zwembad blijft wel open, alleen wil de gemeente verder met vrijwilligers. Een kwalijke zaak vindt de vakbond FNV. Niet alleen de werkgelegenheid komt hierdoor in gevaar, ook het zwemonderwijs en de veiligheid van bezoekers van het zwembad. De FNV wil dat de medewerkers van Dukenburg aan het werk kunnen blijven en dat de gemeente hier geld voor beschikbaar stelt.

Het zwembad wordt nu nog geëxploiteerd door Sportfondsen Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.