Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Badmeesters Genemuiden verwijderen 9000 tegels

Tegels zijn essentieel voor een zwembad en moeten niet gaan lekken. Na de grondige renovatie van Zwembad Bestevaer in Genemuiden in 2008 worden er nu 9000 tegels verwijderd. De tegels op de bodem van het instructiebad begonnen los te laten, waardoor ze nu allemaal vervangen moeten worden.

De precieze oorzaak is nog niet bekend, maar men denkt dat er destijds slechte lijm is gebruikt. Helaas is het niet meer te verhalen op de aannemer, want die is in de crisis failliet gegaan. De gemeente Zwartewaterland neemt nu de kosten voor haar rekening.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.