Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Badkleding discussie laait weer op

Bij het Ir. Ottenbad in Eindhoven is afgelopen weekend een moslima erop gewezen dat zij niet aan de zwembadrand mocht zitten met kleding aan. Er werd tegen de vrouw gezegd dat er een nieuw kledingbeleid bij het  zwembad is ingevoerd. De vrouw kreeg te horen dat zij voortaan een badpak moet dragen. De vrouw bezocht met haar drie kinderen het zwembad. Het zwembad geeft als reactie niets te weten van een nieuw kledingbeleid.

Laatst werd bekend dat in Vlaanderen bij het zwembad van Ronse alleen nog badpakken, bikini’s en aansluitende zwembroeken en -shorts boven de knie worden toegelaten. In het zwembad worden geen burkini’s meer toegelaten. Men is van mening dat, hoe meer textiel men draagt, hoe slechter het is voor de hygiëne.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.