Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

BadBuiten in de verkoop

Het drijvende zwembad uit de Amstel in Amsterdam, BadBuiten staat te koop. Het uit meerdere pontons bestaande BadBuiten zal niet terugkeren in de Amstel, het huurcontract is afgelopen en wordt niet verlengd. Voor 450.000 euro is de eventuele koper eigenaar van een apart zwembad. BadBuiten bestaat uit meerdere pontons met daarin/-op een drijvend zwembad van 18 bij 5 meter, een bar, kleed- en opslagruimtes en technische installaties. Het zwembad biedt plaats aan 40 zwemmers. BadBuiten werd in 2010 geopend en is eigendom van waterleidingbedrijf Waternet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.