Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Baantjestrekken om de dag fris mee op te starten

Je zou haast vergeten waarmee het zwemmen allemaal is begonnen, baantjestrekken of baantjeszwemmen. Het zijn vooral groepen van ouderen die wekelijks in grote getale naar het zwembad gaan.

Eigenlijk zou het voor iedereen de beste manier zijn om bijvoorbeeld de dag mee te starten. Een frisse duik in een zwembad waardoor je vol energie en fit aan de werkdag gaat beginnen.

Het nemen van een vroege duik werkt verfrissend, want met een frisse en actieve geest begin je relaxter aan de werkdag. Zwembaden spelen daar nu ook op in door vroeger open te gaan.

Even een half uurtje baantjestrekken om het lichaam en geest te ontspannen en op gang te brengen. Zoek hieronder in de rubriek Zwembaden naar een zwembad in je omgeving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.