Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Augmented reality for realtime information

Het klinkt als accacadabra maar het is een nieuwe manier om je prestaties tijdens het zwemmen weer te geven. In het Nederlands betekent augmented reality: toegevoegde werkelijkheid.

Het Canadese bedrijf Form heeft een nieuwe zwembril gepresenteerd waarbij de zwemprestaties direct aan de binnenzijde van de bril worden geprojecteerd.

Tijdens het zwemmen kun je zien hoe snel je zwemt, hoeveel slagen je maakt, je hartslag en er nog veel meer features.

Via een app kun je je prestaties analyseren en met andere zwemmers delen en communiceren. De ultieme zwembril voor de meer geoefende zwemmer maar ook voor de recreatieve zwemmer.

De siliconenafdichting van de bril  is FDA-goedgekeurd. De glazen zijn behandeld met anti-condens en chemicaliënbestendige producten.

De Form zwembril is te koop voor rond de 180 euro en is verkrijgbaar in vijf kleuren. Na verloop van tijd zal de prijs wel naar beneden gaan.

Het is best wel een revolutie binnen het zwemmen en Bright heeft de zwembril getest.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.