Welkom

splash3

Nieuws

Aschwin Lankwarden nieuwe algemeen directeur KNZB

Aschwin Lankwarden is per 1 januari 2019 de nieuwe algemeen directeur van de KNZB. Lankwarden volgt Jan Kossen op, die op die datum aftreedt als algemeen directeur. Lankwarden (48) heeft ruime ervaring in de zwemwereld. Na een jarenlange carrière als Regiomanager bij Sportfondsen Nederland, werd hij ruim elf jaar geleden directeur van het Sportbedrijf Deventer.

Aschwin Lankwarden: ‘’Met veel plezier heb ik meer dan elf jaar binnen het Sportbedrijf Deventer werkzaam mogen zijn. Dankzij innovatieve producten en nieuwe concepten op het gebied van duurzaamheid, sport en recreatie, is Sportbedrijf Deventer nu minder afhankelijk van subsidies en een moderne organisatie die voorop loopt in de branche.

De KNZB is een prachtige sportbond. De organisatie maakt een transitie door en moet om gezond te blijven, investeren in haar sporters en zwemveiligheid. Maar daarnaast moet de zwembond ook de ongebonden sporter en de vraag uit de markt gaan bedienen. Dat vergt een veranderende koers in denken en doen. Daar kan en wil ik heel graag aan bijdragen.’’

lankwaarden

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl