Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Architect De Boetzelaer wordt nieuwe directeur

Na het snelle vertrek van de opvolger van voormalig directeur Peter Wielaart heeft zwembad De Boetzelaer in Monster een nieuwe directeur gevonden, Bas Breumelhof.

Het bijzondere van deze aanstelling is dat Breumelhof mede-eigenaar is van het architectenbureau dat het nieuwe zwembad heeft ontworpen.

Daarnaast is Breumelhof ook al meer dan 12 jaar betrokken bij De Boetzelaer als bestuurslid van de stichting die het bad exploiteert.

Dus is hij geen onbekende en hij was ook tijdens de bouw van het zwembad de verbindende schakel tussen bestuur, bouwcommissie en het architectenbureau.

Als iemand het zwembad kent is hij het wel. Laten we hopen dat het op bestuurlijke vlak ook gaat lukken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.