Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquarijn kampt nu al met tekort

Zwembad Aquarijn in Alphen a/d Rijn kost jaarlijks veel meer dan waar de gemeente vooraf rekening mee heeft gehouden. Het nieuwe zwembad dat in mei van dit jaar is geopend, heeft nu al een tekort van 250.000 euro. De gemeente Alphen heeft geen extra geld begroot voor de exploitatie van het nieuwe zwembad. In 2012 staat er net zoveel subsidie ingepland als in 2007, toen Alphen nog twee zwembaden had. Volgens wethouder Chatinier is ontzettend moeilijk om in te schatten hoeveel een nieuw zwembad kost. Hij noemt 2012 een overgangsjaar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.