Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquarena voldoet aan keurmerk, maar provincie vindt van niet?

De gemeente Emmen gaat de problemen aanpakken die door de provincie naar controle zijn geconstateerd. De tegels van de wanden en vloeren in de doucheruimtes worden gerepareerd en de voegen waar nodig hersteld. Ook de scherpe randen van de vloeren langs de bassins van het wedstrijd- en het golfslagbad worden aangepast.

De gemeente Emmen laat weten verbaasd te zijn over het besluit van de provincie om zwembad Aquarena een dwangsom op te leggen. Bijzonder aan dit verhaal is dat Aquarena in juni van dit jaar opnieuw het keurmerk Veilig & Schoon heeft ontvangen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.