Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquarena Emmen voldoet niet aan de eisen

Er zijn problemen bij zwem- en golfslagbad Aquarena in Emmen omdat het zwembad volgens de provincie niet aan de veiligheidseisen voldoet. Het zwembad heeft onder andere te maken met losliggende tegels, waardoor het water op sommige gedeelten van de zwemvloer niet wegloopt.

De provincie heeft de gemeente Emmen daarover aangesproken en kan een dwangsom opleggen die kan oplopen tot 100.000 euro, als de problemen niet worden opgelost.

In Emmen zijn er langer plannen om een nieuw zwembad te bouwen en de provincie vermoedt dat daarom het onderhoud niet helemaal naar behoren wordt uitgevoerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.