Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquarena blijft Aquarena

In Emmen is men volop bezig bezig met de afronding van het nieuwe zwembad. Het huidige zwem- en golfslagbad Aquarena is over de houdbaarheidsdatum heen. Vlakbij het Emmer voetbalstadion verrijst nu de opvolger.

Het wordt een energiezuinig en duurzaam zwembad voor letterlijk alle doelgroepen. Na een enquette onder de inwoners van Emmen blijkt dat men graag de vertrouwde en ingeburgerde naam Aquarena voor het zwembad wil behouden.

Na de zomer kan er vanaf begin september een duik worden genomen in het nieuwe zwembad. Lees voor meer info de gerelateerde berichten hieronder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.