Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquapark dicht, koper gezocht

De gemeente Zoetermeer gaat vanwege wanbeleid van de afgelopen jaren Aquapark Keerpunt in Zoetermeer per 19 augustus sluiten. Zowel het binnenbad als het buitenbad gaan dicht om kosten te besparen. De gemeente wil het Aquapark verkopen aangezien er jaarlijks ongeveer € 1,5 mln verlies wordt geleden. Aquapark Keerpunt is het grootste zwembad van Zoetermeer en is het enige bad met een buitenbad. Het totale overdekte gedeelte van Aquapark Keerpunt beslaat 6.000 m2. Het complex dateert uit 1971 en kreeg in mei 1998 een nieuw uiterlijk.Door middel van een openbare inschrijving wordt het Aquapark Keerpunt te koop aangeboden. Klik hier voor een virtuele rondleiding. De inschrijvingstermijn sluit op 3 september 2012.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.