Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquamar als merknaam staat als een huis en blijft

Als een naam van een zwembad herkenbaar is en goed opgebouwd in de loop der jaren dan is er geen reden om het te wijzigen. Het nieuwe zwembad van Katwijk blijft dan ook de vertrouwde naam houden, Aquamar.

Er komt wel een nieuw logo voor het zwembad met een eigentijdse uitstraling. De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe zwembad in Katwijk zijn al begonnen.

De gemeente heeft de opdracht voor de nieuwbouw van het zwembad gegund aan OLCO-Sportsphere. Deze partij realiseert de bouw en is voor de duur van 15 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud volgens het Design Build & Maintenance principe.

Het zwembad zal in 2018 worden opgeleverd en gaat een duurzaam en modern karakter krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.