Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquadrome maar liefst 5 maanden dicht vanwege lekkage

In maart van dit jaar werd het Aquadrome in Enschede getroffen door een grote lekkage. Binnen een dag tijd stroomde maar liefst 800.000 liter subtropisch zwemwater weg.

Het heeft maar liefst vijf maanden geduurd om de lekkage te repareren en het zwembad weer operationeel te maken.

Nu wordt het zwembad weer gevuld en dat gaat anderhalve week duren voordat het gewenste niveau is bereikt. Daarna wordt het water verwarmd naar subtropisch niveau.

Het ging dus goed mis op 15 maart, één dag voordat het zwembad de deuren weer zou openen, na een sluiting van drie maanden vanwege de coronamaatregelen.

Naar verwachting zal het zwembad begin september weer toegankelijk zijn voor publiek. Het is wel vreemd dat het allemaal zo lang heeft moeten duren.

Aquadrome staat op de nominatie om op termijn te worden gesloten en een nieuw zwembad komt ervoor in de plaats.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.