Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquacentrum Den Helder weer doelwit van incidenten

Aquacentrum in Den Helder is weer opgeschrikt door twee incidenten. Na de problemen eerder met jonge asielzoekers van vorige maand is men nu op zoek naar twee personen die gratis gebruik hebben gemaakt van het buiten zwembad.

Op videobeelden zijn de twee personen gesignaleerd die naakt hebben gezwommen en deze foto’s zijn op Facebook geplaatst. Met deze ‘ludieke’ oproep vraagt het zwembad of deze personen zich willen melden om het kaartje alsnog te betalen. Naaktzwemmers bij buitenzwembaden komen wel vaker voor en daar kun je de humor nog wel van inzien.

Daarnaast zijn er ook vandalen die vernielingen hebben aangericht in het zwembad door vuil in het zwembad te gooien. En dat is schadelijk voor de technische apparatuur, waardoor er schade financiële schade is veroorzaakt. Sinds de opening heeft het Aquacentrum al meer te maken gehad met vandalisme.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.