Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquacentrum Den Helder moet nu al worden gerenoveerd

Vijf jaar is Aquacentrum Den Helder of Het Heersdiep (de naam van het zwembad loopt uiteen) open en er zijn al ernstige gebreken geconstateerd. Vooral zijn er grote problemen met het tegel-, voeg en kitwerk. Maar er is meer aan de hand en het zwembad is toe aan een grondige renovatie.

Sinds de oplevering in september 2013 zijn er veel gebreken geconstateerd en er moet nog heel veel hersteld worden. De aannemer is nog steeds in gebreken gebleven en omdat de garantietermijn bijna is verlopen heeft de gemeente de aannemer officieel aansprakelijk gesteld.

Hiermee is door gemeente de stap gezet om de aannemer serieus te bewegen om de bouwfouten te herstellen, het bedrijf in kwestie is een lokale aannemer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.