Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aqua Yochi zorgt voor een oase van rust en ontspanning

Het najaar komt er weer aan, nog even en dan vallen de blaadjes weer van de bomen, dus de tijd om de zwembaden op te zoeken om zwemactiviteiten te gaan volgen. Er is van alles te doen in de zwembaden, kijk maar eens rond op deze site of informeer bij uw lokale zwembad. De Aquasporten zijn, sinds ZwemRekreatie het Aquafitness introduceerde in Nederland, veruit het populairst.

En op dat gebied is er tegenwoordig van alles mogelijk. In zwembad De Meerkamp in Amstelveen bijvoorbeeld zijn ze sinds kort begonnen met Aqua Yochi. Na het vorig jaar geïntroduceerde Float Fit (yoga op een drijvende plank) is Aqua Yochi nieuw en een mix van yoga, tai chi en stretch oefeningen.

De combinatie van warm water en de uitgebalanceerde oefeningen zorgen voor een zeer ontspannen en relaxte ervaring. Aqua Yochi bevordert de concentratie, geeft innerlijke rust, vitaliteit en balans van lichaam en geest. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau de oefeningen uitvoeren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.