Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aqua Insanity, de nieuwe trend?

De nieuwe trend op aquafitness gebied is Aqua Insanity. De betekenis van het woord insanity zegt het al, krankzinnig en waanzin. Aqua Insanity is de zwaarste aquafitness workout dat ooit in zwembaden is gegeven. Het is een workout programma gebaseerd op een interval training van zware inspanning afgewisseld met korte pauzes, met oefeningen op de kant en in het water voor het ontwikkelen van kracht en conditie. Het resultaat van deze workout is dat de conditie sterk verbeterd en men verbruikt ± 1000 calorieên per workout. Maar deze work out of exercise is wel voor personen die al behoorlijk getraind zijn. Bij onder andere zwembad De Boetzelaer in Monster gaat deze extreme workout binnenkort starten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.