Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aqua HIIT

Aqua HIIT is de naam voor een interval training in het zwembad. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het is een ideale manier van actief bewegen in het water. Een Aqua HIIT exercise duurt 30 minuten en is effectief voor het opbouwen van uithoudingsvermogen en zorgt voor vetverbranding.

Doordat de training een intervalkarakter kent, is er ook ruimte voor ontspanning. Dat betekent dat je meerdere malen per training in staat wordt gesteld om alles te geven wat je in je hebt. Deze relatief nieuwe workout wordt onder andere gegeven bij Sportcentrum De Kuil in Bodegraven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.