Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aqua Floaten, een goede manier om het nieuwe jaar mee te starten

Afgelopen  jaar is het Aqua Floaten zeer populair geworden. Een nieuwe vorm van yoga, een body- en mind workout op een drijvende plank en in het water. Totale ontspanning in een relaxte omgeving.

Zwembaden zijn er steeds meer voor ingericht. Door met hedendaagse LED licht in diverse kleuren te werken en relaxte muziek te draaien vertoef je in een soort oase van rust en wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd.

Een prima en relaxte manier om het nieuwe jaar mee te beginnen. Lees gerelateerde artikelen voor meer informatie of zoek op deze site.

ledfloatfit2

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.