Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aqua Flashmob nieuwste rage?

Primeur voor Nederland. In zwembad Ons Polderbad in Stolwijk heeft de allereerste Aqua Flashmob van Nederland plaatsgevonden. Het principe van de Aqua Flashmob is hetzelfde als een normale Flashmob: er wordt muziek gestart, iemand begint te dansen en de rest sluit zich aan. Bij een ‘normale’ Flashmob is het zo dat een groep mensen plotseling op een openbare plek samenkomen, iets ongebruikelijks doen en daarna weer snel uiteenvallen. Het creatieve idee van de Aqua Flashmob is bedacht door de medewerkers van zwembad Ons Polderbad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.