Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aqua Combat bij De Veldkamp

Zwembad de Veldkamp in Wezep is volop in beweging. Er zijn veranderingen doorgevoerd met betrekking tot het geven van zwemlessen. Vanaf nu gaat er gewerkt worden met een All Inclusive pakket voor de diploma’s A, B en C. Er wordt een vaste prijs betaald voor bijvoorbeeld alle lessen + het diploma zwemmen voor diploma A. Daarnaast gaat men starten met de nieuwe aquasporten Aqua Tech en Aqua Combat.

· Aqua Tech: Deze activiteit is bedoeld voor (beginnende) sporters die een betere zwemconditie willen verkrijgen. Dit zal worden bewerkstelligd door techniekoefeningen voor de verschillende zwemslagen en daarna natuurlijk het toepassen van de verschillende technieken in een conditioneel gedeelte van de les.

· Aqua Combat: De lessen/trainingen zijn gebaseerd op een mix van verschillende oefeningen, die op hun beurt afkomstig zijn uit bijvoorbeeld Aquarobics en Aquajoggen. Tijdens de Aqua Combat training wordt er  door de instructeur en de opzwepende muziek de sporters geïnspireerd om nog net even dat stukje verder te gaan.

Voor meer info klik hier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl